Sådan drikker du mere vand hver dag

De fleste ved, at det er vigtigt, at man drikker nok vand. Alligevel er det ikke alle, der får det gjort.

Som følge af dette, er der mange, der har et ønske om at vide, hvordan man kan sikre, at man får drukket nok vand i løbet af dagen.

Heldigvis er der flere måder at sikre dette på, hvilket du kan få inspiration til i denne artikel. Hvordan du konkret vælger at komme i mål med dette på, er i sidste ende helt op til dig selv.

1. Køb en god vandflaske

Det bedste tip, der kan gives er, at du bør købe en god vandflaske, du kan have med på arbejde eller i skole. Det gør det helt automatisk lettere at få drukket nok vand.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange vandflasker på det danske marked. En stor del af dem er gode, men de bedste er termoflasker, der holder vandet koldt.

Hvis du leder efter en sådan flaske, kan du glæde dig over, at du kan finde dem flere steder – og at de mange muligheder er blevet samlet hos Prodicon DK.

2. Brug en app på din telefon

Hvis du har en tendens til at glemme at få drukket vand i løbet af dagen, fordi du har travlt, eller du glemmer at være opmærksom på, hvor meget vand du har drukket, kan du bruge en app.

Tro det eller ej, så findes der faktisk flere apps til både iOS og Android, der er lavet kun med det formål at hjælpe dig med at holde øje med dit indtag af vand.

Fælles for de fleste af disse apps er, at du kan indstille dem til at give dig en påmindelse et par gange om dagen, så du får drukket det vand, du skal.

3. Giv det smag

Rigtig mange har svært ved at drikke nok vand, fordi de synes, at det smager kedeligt. Derfor ender det med, at de vælger at drikke noget andet, som ikke er helt så sundt

Det er naturligvis ikke en god idé at gøre dette. I stedet kan man vælge at give vandet en anden smag, hvilket man kan gøre, ved at tilføje f.eks. citron, mynte eller lime.

Dette er en løsning, man med fordel kan gøre brug af, hvis man har købt sig en stor vandflaske, hvor der også er plads til at tilføje mynte eller citrusfrugt.