Er det nok at bruge vand til at rense mit sexlegetøj?

Rigtig mange bruger legetøj, når de leger med sig selv. Hvis du også gør det, så har du derfor ikke nogen grund til at tro, at du er alene om dette. Tværtimod er noget, der med tiden er blevet mere og mere udbredt.

På trods af, at det er blevet udbredt, er det ikke alle, der ved, hvordan de skal gribe rengøringen an. Det får mange ting til at tro, at det er nok, at de bruger vand til det. Vand er naturligvis nødvendigt, men det er ikke nok at bruge det i sig selv.

Vand skyller – det renser ikke

Det er vigtigt, at du er klar over, at vand ikke bruges til at rense dit legetøj. Derimod kan det kun bruges til at skylle det. Hvis du vil være helt sikker på, at det rent før og efter brug, er det ikke tilstrækkeligt at bruge vand.

Naturligvis er det vigtigt at tage dette seriøst. Sørger du ikke for at rense dit legetøj, kan det ende med at være en sand bakteriebombe, hvilket ikke er sundt for dine kønsdele. Har du f.eks. ikke renset din dildo i meget lang tid, kan det være en god idé at købe en ny her.

Hvad skal jeg bruge sammen med vand?

Som angivet herover, så er det ikke nok at bruge vand til at rense dit erotiske legetøj. Derimod er du nødt til at kombinere det med noget andet, som rent faktisk renser i dybden. Her er der flere muligheder at vælge mellem.

Først og fremmest kan du sagtens vælge at bruge en helt almindelige sæbe. Gør du det, er det dog vigtigt at vælge en mild og parfumefri sæbe. Det bedste vil naturligvis være at købe decideret sexlegetøjsrens, som er blevet udviklet specifikt til dette formål.

Du bør rense dit legetøj hver gang

Det er bestemt ikke alle, der gør det, men det kan kun anbefales at rense dit sexlegetøj, hver gang du har brugt det. Ligeledes kan det faktisk også være en god idé at rense det før brug. Dermed er du sikker på, at det er fri for bakterier.

Her er det naturligvis vigtigt at slå fast, at det ikke er nok, at det hurtigt bliver skyllet under vand. For at fjerne alle bakterier, er du nødt til at rense det grundigt, og til dette skal du – som nævnt – benytter dig af enten mild sæbe eller sexlegetøjsrens.